a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Blog

Home  /  Nieuws   /  Volautomatische kolonieteller

Volautomatische kolonieteller

Walk-away-design – Met een geïntegreerde plate feeder, kolonieteller en software gebaseerd op de beproefde ProtoCOL technologie van Synbiosis, kan een AutoCOL automatisch uw plaatdeksels verwijderen en kolonies tellen op tot honderd, 90 mm platen in minder dan een uur.

EENVOUDIGE SOFTWARE

Met de intuïtieve touch-screensoftware die u via USB op AutoCOL aansluit, kunt u gemakkelijk automatische plaataflezingen instellen en het batchontwerp voor elk type plaat optimaliseren. U kunt gebruikerstoegangsniveaus instellen en zelfs pass/fail-limieten instellen, zodat uw AutoCOL alle pass/fail-platen kan volgen en stapelen op specifieke plaatsen in de plateninvoer.

Nauwkeurige tellingen

Met een AutoCOL, een combinatie van unieke driekleurenverlichting en een gevoelige camera, maakt u beelden in kleur van alle soorten microbiële kolonies, voor nauwkeurige, reproduceerbare tellingen.

Volledig traceerbaar

Compatibel met 1D-streepjescodelezers kunt u automatisch afbeeldingen of numerieke resultaten van een AutoCOL exporteren naar een reeks formaten (XLS, PDF, CSV) of naar uw LIMS. Dit garandeert dat uw gegevens veilig zijn en een volledig controletraject hebben, waardoor ze volledig voldoen aan 21 CFR Part 11.

Flexibele toepassingen

AutoCOL is perfect voor high-throughput kolonietelling en wordt getest in sterk gereguleerde farmaceutische en contractonderzoekslaboratoria voor microbiologie voor een breed scala van microbiële kolonietellingstoepassingen, waaronder:

  • Microbiële milieubewaking
  • Microbiële grenzen testen
  • Testen van de doeltreffendheid