a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Blog

Home  /  Nieuws   /  Waar moet je op letten bij de aankoop van een titrator

Waar moet je op letten bij de aankoop van een titrator

 • Analytische behoefte
  Bepaal welke specifieke titratie-analyses je in jouw laboratorium moet uitvoeren. De titrator moet geschikt zijn voor jouw toepassingen, of het nu gaat om zuur-base titraties, redox-titraties, complexometrische titraties, enz.
 • Nauwkeurigheid en precisie
  Zorg ervoor dat de titrator voldoet aan de nauwkeurigheids- en precisie-eisen van jouw analyses. Dit is vooral belangrijk als je zeer nauwkeurige resultaten nodig hebt.
 • Monstercapaciteit
  Overweeg de monstercapaciteit van de titrator. Moet je veel monsters in korte tijd kunnen verwerken? De capaciteit kan variëren van model tot model.
 • Soorten elektroden
  Controleer welke elektroden compatibel zijn met de titrator. Dit kan pH-elektroden, redox-elektroden, ion-selectieve elektroden, etc. omvatten.
 • Software en connectiviteit
  Kijk naar de meegeleverde software en connectiviteitsopties. Goede software maakt de bediening eenvoudiger en maakt gegevensopslag en -analyse efficiënter.
 • Onderhoud en kalibratie
  Informeer naar de onderhoudsbehoeften en de kalibratieprocedures voor de titrator. Zorg ervoor dat je laboratoriumpersoneel opgeleid is om de titrator correct te onderhouden en kalibreren.

Neem gerust contact met ons op om een demonstratie of proefperiode aan te vragen.