a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Blog

Home  /  Nieuws   /  Wateractiviteit meter met excellente stabiliteit.

Wateractiviteit meter met excellente stabiliteit.

Wateractiviteit (Aw) is een van de belangrijkste factoren in het bepalen van kwaliteit en veiligheid van de producten die u elke dag consumeert. Wateractiviteit beïnvloedt de houdbaarheid, veiligheid, textuur, smaak en reuk van voedingsmiddelen. Het is tevens vitaal voor de stabiliteit van medicijnen en schoonheidsproducten. Omdat wateractiviteit zo belangrijk is, is het zeker zo belangrijk om het snel en accuraat te kunnen meten. De AwTherm van ROTRONIC is de ideale wateractiviteit-meter die direct ingezet kan worden in uw productie- én research-omgeving.

Door middel van het stabiliseren van de temperatuur (0 – 60°C) kunnen alle componenten van een product en de omgevingsatmosfeer worden gemeten met een meetbereik van 0.005 tot 1.000 aw en een nauwkeurigheid van 0,1°C en 0.005 aw. Verder voldoet het instrument aan de normen van ISO 21807, EMC 2004/108/EC en IEC EN 61010-1:2010. Naast het eenvoudige gebruik staat de AWTherm bekent om zijn excellente reproduceerbaarheid en stabiliteit.

Verhoog de productiviteit van uw lab door  de  zeer  snelle  metingen  van  de AWTherm. Aflezingen kunnen minder dan 5 minuten per sample duren met de AwQuick functie! De fabriekskalibratie van AWTherm biedt u stabiele metingen op lange termijn. Verificatie van de kalibratie is snel en simpel met de gecertificeerde standaarden van Rotronic.