a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Wateractiviteit

Home  /  Wateractiviteit

AW-therm

Een professioneel, high-end laboratoriumapparaat voor temperatuurgestabiliseerde meting van de wateractiviteit in de levensmiddelen-, cosmetica- of farmaceutische industrie.

AW-Tronic

Dit is een echte draagbare wateractiviteitsmeter, met een gewicht van slechts 100 gram, lichter dan een mobiele telefoon, en een precisie van 0,02 aw, gemakkelijk om altijd en overal de wateractiviteit te meten.

Station Probe

De stationaire taster HC2-AW-USB biedt nieuwe mogelijkheden. De USB-sonde kan rechtstreeks worden aangesloten op een PC met HW4-P-QUICK-Vx software voor het meten van de wateractiviteit.

HygroPalm

De perfecte oplossing voor metingen van de wateractiviteit ter plaatse om de stabiliteit van het product te bevestigen en de houdbaarheid aan te geven.

AwEasy

De AwEasy is een stand-alone meetkop voor het meten van wateractiviteit. De AwEasy is een mobiel Bluetooth-apparaat en kan samen met een smartphone en de gratis AwEasy-app voor iOS en Android worden gebruikt.