a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Wateranalyse

Home  /  Wateranalyse

MPN-analyser E.Coli en colibacteriën

Geautomatiseerde detectie en kwantificering van E. coli en colibacteriën in drinkwater. Geen microbiologische kennis nodig.

Vicinale diketonen en bittere eenheden

Nieuw in ons portfolio zijn de vicinale diketon- en bitterheidstesten. Eenvoudiger te hanteren in vergelijking met MEBAK.

Testbuisjes NANOCOLOR COD 160

Buisproef voor de bepaling van de COD. Nauwkeurige snelle tests voor alle soorten water- en afvalwatermonsters volgens ISO 15705.

Buistest NANOCOLOR ortho- en totaalfosfaat 5

Buistest voor de bepaling van ortho- en totaalfosfaat. Nauwkeurige snelle tests voor alle soorten water- en afvalwatermonsters.

Buisproef NANOCOLOR Ammonium 3

Buisproef voor de bepaling van Ammonium. Nauwkeurige snelle tests voor alle soorten water- en afvalwatermonsters.

Buisproef NANOCOLOR Chloor/Ozon 2

Buistest voor de bepaling van chloor en ozon. Nauwkeurige snelle tests voor alle soorten water- en afvalwatermonsters.

Buisproef NANOCOLOR totaal-stikstof TNb 22

Buistest voor de bepaling van totaal stikstof met de eenvoudigste bediening. Nauwkeurige snelle tests voor alle soorten water- en afvalwatermonsters.

Protoc 300 TOC-analysator (geautomatiseerd)

Een geautomatiseerd microprocessorgestuurd instrument voor het online meten van ofwel totale organische koolstof (TOC) of totale koolstof (TC).

We hebben een uitgebreide reeks tests. Bent u op zoek naar een specifieke test of hebt u meer informatie nodig? Neem contact met ons op, we kunnen u zeker helpen.