a
Wilten Instrumenten heeft een breed scala aan producten. Vanwege de talloze opties op sommige producten kunnen we ze niet allemaal op onze website vermelden. Volledige informatie is beschikbaar op aanvraag
Mon - Fri: 8:30AM - 5:00PM
+ (31) 076 508 65 00

Vicinale diketonen en bittere eenheden

Home  /  Wateranalyse  /  Vicinale diketonen en bittere eenheden

NIEUWE testen

Analyse volgens MEBAK, nieuwe sneltesten voor VDK en bittere eenheden.

Nieuw in ons portfolio zijn de vicinale diketon- en bitterheidstesten. Met de NANOCOLOR® Bitter Units tubetest worden de bittere stoffen in bier, voornamelijk iso-α-zuren, geëxtraheerd uit een biermonster met behulp van isooctaan. Ze worden dan gemeten in een 10 mm kwarts cuvet in het UV-bereik bij 275 nm.

  • Snelste bepaling van bittere eenheden met een reactietijd van 80 sec.
  • Eenvoudiger te hanteren in vergelijking met MEBAK
  • Opneembare nul: De blancowaarde van het reagens kan worden opgeslagen in de fotometer.

Diacetyl kan snel en gemakkelijk worden bepaald met de NANOCOLOR® Vicinal Diketones-buisjesproef. De diketonen reageren met een fenyleendiaminederivaat om een quinoxalinederivaat te vormen. Dit kan fotometrisch beoordeeld worden bij 335 nm. Voor de bepaling van vicinale diketonen volgens MEBAK of met de buisjesproef NANOCOLOR® Vicinale Diketonen is stoomdestillatie nodig als monstervoorbereiding. We hebben de testopstelling en de benodigde materialen gebundeld in een informatiefolder voor klanten.

  • Eenvoudige en snelle bepaling van vicinale diketonen
  • Meting van maximaal 40 monsters parallel mogelijk
  • Stoomdestillatie als monstervoorbereiding nodig – klanteninformatie beschikbaar
  • De gebruikelijke eenvoudige buistest

We hebben een uitgebreide reeks tests. Bent u op zoek naar een specifieke test of hebt u meer informatie nodig? Neem contact met ons op, we kunnen u zeker helpen.