Wilten

Gel-timer en viscositeitsmeter in 1? Dit is mogelijk met de Lamy Rheology GT-300 Plus!
23 December 2019

De GT 300 PLUS is een gel-timer om alle uithardingstijden en bijbehorende viscositeit van uw producten te meten. Gecombineerd met wegwerpmeetsystemen en temperatuurregeling, voldoet het instrument aan al uw verwachtingen en genereert deze een laag kostentarief per meting.

De GT 300 PLUS is zowel beschikbaar met als zonder temperatuurregeling. Tevens kunt u uw producten in lage volumes meten met de verschillende wegwerphaken- en bekers. Met een nauwkeurigheid van +/- 1% van de volledige schaal en een herhaalbaarheid van +/- 0,2% is het instrument zeer betrouwbaar.
gt300lr.jpg
De bijbehorende RheoTex software wordt met de aanschaf van de GT 300 PLUS meegeleverd. Voor extra beveiliging beschikt het instrument over een 'operator'-functie en een beveiligde modus die uw meetomstandigheden vergrendelt. Hiermee kunt u een gebruikersnaam voor uw instrument invoeren. Deze gebruiker moet vervolgens worden geïdentificeerd met behulp van een 4-cijferige code.

De genoemde applicaties maken dit instrument geschikt voor verschillende werkgebieden, zoals:
                - Voedselindustrie
                - Verf / inkt / coatings
                - Chemische – en petroleum producten
                - Bouwmaterialen

Voor verdere informatie over dit instrument kunt u hier klikken. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, verzoeken wij u contact op te nemen via info@wilten.nl