Wilten

Bepaling van vocht in koffiebonen
De bepaling van vocht in koffiebonen is een belangrijke parameter voor de kostprijs van de koffiebonen en de houdbaarheid. Ongetwijfeld kent u ons bedrijf. Wilten Instrumenten is al meer dan 68 jaar leverancier van hoogwaardige meetinstrumenten voor het lab en de QA. 

De methoden:
Vocht
Droogstoof methode + analytische balans Memmert - Precisa (CH)
Vochtbalans Halogeen/ Quartz Precisa (CH)
Snelle, goedkope 5sec bepaling capacitief Sinar Beanpro
Water | NIRS Hiperscan

Aw-waarde: Bepalend voor de houdbaarheidstijd van uw product
Rotronic (CH): AwTherm geconditioneerde Aw meter
Aw tronic: Handmodel, meet bij omgevingstemperatuur € 875,-

Verdere belangrijke koffie parameters:
O₂ restzuurstof: Oxybaby Wittgas
Kleur: Lovibond Reflectie
Cafeïne, Furaan, Acrylamide, NIRS (ijklijnen in ontwikkeling)Wij kennen vele tevreden gebruikers in de koffie industrie en verzorgen periodiek onderhoud met kalibratiecertificaat, bij de klant op locatie of op onze TD. Wij noemen Java, Pelican Rouge, Rombouts, Mocca d’Or en vele anderen.

Download pdf: Prediction of Coffee Varieties Using Near Infrared SpectroscopyGEBRUIKERSDAG

Wij begrijpen dat u misschien vragen heeft omtrent het gebruik van onze instrumenten en toepassingen. Daarom willen wij graag voor uw sector een gebruikersdag organiseren waar u uw eventuele vragen kunt stellen en onze Sinar Beanpro in actie kunt zien! 

Deze dag zal, bij genoeg inschrijvingen, in september plaatsvinden. De exacte datum volgt later. Suur een e-mail naar info@wilten.nl om u in te schrijven, hier kunt u ook eventuele voorkeursdata doorgeven. 


Wij hopen u in September te ontmoeten!