Wilten

Fluidlab R-300, Spectrometer én microscoop in één
Wilten is dagelijks bezig om doelgericht de processen te verbeteren en denkt graag met u mee in het bieden van complete oplossingen in het laboratoriumonderzoek. Vanwege de recente stroomversnelling in uw onderzoeksprogramma's zijn de analysetechnieken zoals spectrofotometrie en microscopie in het laboratorium onmisbaar. De combinatie van beide toepassingen versterkt de analytische output. Uw onderzoeksresultaten geven stap voor stap inzicht in de complexe vragen op het gebied van het snijvlak diagnostiek en onderzoek.

Anvajo, een spin-off van de Technische Universiteit Dresden, heeft na vele jaren ervaring met onderzoek en productontwikkeling een innovatief instrument de fluidlab R-300 gelanceerd, inzetbaar voor medische, veterinaire, milieu en industriële toepassingen. De spectrometer, de standaard configuratie is het VIS-spectrum meetbaar van 375 tot 700 nanometer met een resolutie van minder dan 2 nanometer. Transmissie, reflectie en absorptie kunnen gemeten worden. 

De ingebouwde microscoop door middel van een holografische lens met digitale techniek, een groot beeldveld (2,3 x 2,3 mm) levert nauwkeurige resultaten. De optische output wordt verwerkt door de ingebouwde reconstructie software waardoor beelden met hoge resolutie gevormd worden. Door verschillende ‘sample carriers” voor micro cuvet en acella is er een breed bereik van uit te voeren testen mogelijk. Hierdoor kan de fluidlab R-300 gebruikt worden bij het tellen en classificeren van verschillende vloeistoffen bij klinische concentraties (500 - 50.000 cellen /microliter) in de celgrootte range van 3 tot 80 µm van o.a. bloed, urine, leukocyten, stamcellen, celkweek, HeLa-cellijnen, sperma en gistcellen. Daarnaast zoals water particles, algen, olie en melk in immunoassays, enzymatische reacties en anorganische chemische analyses.

Door middel van de sterke processor kunnen direct microscopische beelden en meetspectra worden weergegeven in een curve, correlatie coëfficiënt en ijklijn. Data handling software is via Wifi connectie exporteerbaar naar Excel en MATLAB. Tenslotte calibratie na transport is niet nodig en de fluidlab R-300 is onderhoudsvrij.

Voor meer informatie neem contact op met Simone: 
simone@wiltenbioteknika.com
+31 (0) 6 200 82 025

of lees verder op onze productpagina: klik hier