Wilten

Wilten Instrumenten lanceert met trots de nieuwe OPTi Multi® digitale handrefractometer!
Wilten Instrumenten lanceert met trots de nieuwe OPTi Multi® digitale handrefractometer van Bellingham & Stanley! Deze digitale handrefractometer beschikt over alle handrefractometer schalen van Bellingham + Stanley, wat betekent dat u niet langer extra hoeft te betalen voor modellen met een hoge brix.

Opti Multi: Draagbaar. Betrouwbaar. Digitaal.

Verder past het in de palm van uw hand en is het in staat is om u meer dan 10.000 metingen te geven. Het beschikt over een roestvrijstalen prismaschotel die de monstertemperatuur snel stabiliseert en een duurzame IP65-behuizing.

Zo eenvoudig als 1, 2, 3

De ingebouwde bibliotheek met 50 gangbare schalen kan op elk moment worden verwisseld en geselecteerd. De keuze van de schaal is aan jou. Met tot 3 schalen direct beschikbaar met een druk op de knop, is de OPTi MUlti® de meest veelzijdige refractometer met veel functies op de markt. Brix nodig voor de ene toepassing en alcohol voor de volgende? Geen probleem! Het wisselen van weegschaal kost slechts een moment, en met een afleestijd van 2 seconden per monster is het een van de snelste en handigste manieren om uw monster onderweg te controleren en te monitoren.

Alles binnen handbereik voor € 295,-

Hierdoor is de nieuwe OPTi Multi® met recht een handrefractometer voor alle gelegenheden. Voor slechts € 295,- is deze van u! Interesse? Neemt u dan gerust contact met ons op via raquel.danen@wilten.nl of bel +31 (0)76 508 65 00.