Wilten

HPP Eco Memmert, een nieuwe dimensie van energie-efficiëntie en precisie.
De constante klimaatkamer HPPeco behaalt maximale energie-efficiëntie bij continu gebruik vanaf het vriespunt en is op maat gemaakt voor stabiliteitsstudies volgens ICH-richtlijnen(Q1A), stabiliteitstests voor cosmetica en voedingsmiddelen, evenals milieutesten en materiaaltesten. Deze krachtige klimaatkamer met geavanceerde Peltier-technologie heeft het 'eco'-epitheton meer dan verdiend. Bij continu gebruik werkt het ongeveer 90% energiezuiniger dan compressorgekoelde apparaten, heeft het geen koudemiddel nodig en is het daarom nagenoeg onderhoudsvrij. De temperatuurregeling van +0 ºC tot +70 ºC evenals de actieve bevochtiging en ontvochtiging van 10% tot 90% rv in de HPPeco zijn optimaal afgestemd op de eisen van stabiliteitstesten in de farmaceutische industrie (Q1A).  

Unieke homogeniteit van temperatuur en vochtigheid De zeer nauwkeurige regeling garandeert een homogene en stabiele verdeling van temperatuur en vochtigheid, zelfs bij uitdagende parameters. Dankzij de nieuwe microdoseerpomp en slimme bediening wordt het interieur van de HPPeco fijn en snel bevochtigd. Bovendien zorgt een op Peltier gebaseerd ontvochtigingssysteem ervoor dat het klimaat ook bij lage relatieve vochtigheid nauwkeurig wordt beheerst. Dit zorgt voor constante klimatologische omstandigheden in de kamer, zelfs wanneer het testmateriaal vocht afgeeft.  

Optionele verlichtingseenheid voor constante klimaatkamer HPPeco Als u de optie lichtmodule kiest, kunt u deze klimaatkamer ook gebruiken onder een constant klimaat en onder daglichtomstandigheden. Als alternatief kun je kiezen voor koudwit licht (6.500 Kelvin) of een combinatie van koudwit en warmwit licht (2.700 Kelvin), dimbaar in stappen van 1%.