Service & Verhuur

Technische dienst - Onderhoud & Reparaties  
Het eigen technical service center is verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie en aanvullende technische ondersteuning. Onze service engineers zijn dagelijks op pad om diverse diensten aan te bieden, variërend van eenvoudige reparaties tot het geven van trainingen voor eindgebruikers. Er bestaan diverse service-overeenkomsten om er van verzekerd te zijn dat uw apparatuur ten alle tijde operationeel blijft. 

Technische dienst - Productontwikkeling & -modificaties
Regelmatig blijkt dat standaard laboratoriuminstrumenten en -apparatuur voor klanten net niet past binnen het technische of ergonomische plaatje dat er voor ogen is. Onze technici zijn in staat om voor vrijwel alle apparatuur maatwerkoplossingen te realiseren: zowel mechanisch als electronisch.  

Software Development - Engineering
Synchron is de business-unit binnen de Wilten-groep die zich bezighoudt met het ontwikkelen van klantspecifieke oplossingen. Bij Synchron worden de benodigde hard- en software in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld. Naast het ontwikkelen van robotsystemen levert Synchron ook barcode-apparatuur en maatwerksoftware voor algemene laboratoriumtoepassingen. Synchron is een bekende naam in de industrie en ontwikkelt sinds 1986 in samenwerking met bekende fabrikanten speciale, maatgerichte oplossingen. Zie hier een aantal voorbeelden. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van service-overeenkomsten of over andere onderwerpen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-508 65 00 of te mailen naar info@wilten.nl

Download hier het formulier: Voordelen van een onderhoudscontractInteresse in huren? Een interessante optie!
 

Wilten Instrumenten Benelux biedt een uitgebreid scala aan verhuurbare apparatuur.

Basisvoorwaarden:
• Minimale huurperiode is 1 maand 
• Inclusief onderhoud, installatie en transport 
• Optie tot koop
• Catalogus verkoopprijs vanaf 2000 euro
• Vooruitbetaling van het huurbedrag

Ondersteuning:
• Het huurbedrag geldt inclusief opstelling en instructie door verhuurder.
• Bij eventuele storingen, niet veroorzaakt door ondeugdelijk gebruik, wordt de servicemonteur gestuurd. Indien blijkt dat storing niet binnen 2-24 uur na kennismaking verholpen kan worden stopt de huurperiode op de dag van kennisgeving en gaat verder op de dag dat de apparatuur weer geplaatst kan worden.
• Door verhuurder wordt bepaald of het eventueel te vervangen onderdeel onder de garantiebepaling valt of berekend zal worden.
• Noodzakelijke bezoeken van de servicedienst tijdens de huurperiode worden berekend tegen de op dat tijdstip geldende tarieven van de verhuurder.
• Transportkosten van apparatuur van en naar de verhuurder zijn voor rekening van de verhuurder.  

Aansprakelijkheid:
De huurder is aansprakelijk voor herstel van schade of vermissing van de apparatuur; berekening hiervan volgt op basis van nacalculatie.

Koop en restitutie:
Bij koop van de gehuurde apparatuur binnen 1 maand geldt restitutie van 100% van het betaalde huurbedrag. Voor restitutie bij andere aanschaftermijnen verwijzen wij naar het kostenoverzicht onderaan deze pagina.

 
Meer weten?
Email:
info@wilten.nl      

Periode Verhuur Verlenging Resitutie      
1 maand   8% 8% per maand 100%      
2 maanden 14% 8% per maand 50%      
3 maanden 20% 8% per maand 25%      
4 maanden 26% 8% per maand 0%      
5 maanden 32% 8% per maand 0%      
6 maanden 38% 8% per maand 0%      
12 maanden 74% 8% per maand 0%      
24 maanden 146% 8% per maand 0%      

 

  Minimale huurbedrag: €200,- per maand   
Periode Vooraf overeengekomen huurtermijn
Verhuur Bedrag in % van de nominale aankoopprijs van het instrument.
Verlenging Bedrag in % van de nominale aankoopprijs van het instrument. Bedrag voor één enkele maand verlenging
Resitutie Verrekening van voorafbetaalde huur bij aanschaf van het instrument