Seminars en Workshops

Seminars en Workshops
Wij organiseren regelmatig seminars en workshops. Theoretische verhandelingen worden hier gekoppeld aan hands-on sessies met de besproken apparatuur.  

Jaarlijks worden de volgende workshops gehouden:

  • Viscositeit
  • Textuuranalyse en viscositeit
  • Vocht- en watergehalte
  • Zuivelanalyse
  • Grensvlakchemie

Daarnaast zijn er workshops voor specifieke toepassingen, waaronder beeldanalyse of ion-mobility chromatografie.

Wilten Instrumenten Benelux staat al jarenlang bekend om de uitstekende keuze van locatie en de inhoud van de workshops en seminars. We werken altijd met gerespecteerde sprekers en trachten theorie en praktijk zo goed mogelijk samen te brengen. Workshops kunnen zowel in Nederland (Etten-Leur) als België (Antwerpen) worden gehouden. Soms wordt een locatie aan een Universiteit gekozen.

Voor meer informatie kunt u terecht via info@wilten.nl of bel +31 (0)76 - 50 865 00.  


Showroom en Applicatielaboratorium
Wilten Instrumenten Benelux beschikt over een uitgebreide voorraad aan demonstratieapparatuur. Wij kunnen u de mogelijkheid bieden om demonstraties bij te wonen in ons volledig uitgeruste applicatielaboratorium en zelfs ter plekke uw monsters analyseren zodat u de verkregen waarden kunt vergelijken met uw huidige apparatuur.

Ook beschikken wij over een showroom waar wij u diverse instrumenten kunnen tonen en uitleg kunnen geven over de werking en toepassing. Vanzelfsprekend kunnen wij ook bij u op locatie een demonstratie verzorgen en bestaat zelfs de mogelijkheid dat u de apparatuur uitprobeert, alvorens u een beslissing neemt met betrekking tot aanschaf.

Wij nodigen u graag uit contact op te nemen voor demonstraties van verschillende technieken en instrumenten in ons demonstratielaboratorium.